Posted on

Videóslap, ahol a személyes és a virtuális tér találkozik – Kiállításokra

A kiállítások során rengeteg új emberrel, és információval találkozunk rövid idő alatt. Személyes tapasztalatom az, hogy a nap végére a rengeteg információ között elvesznek olyan fontos pontok, melyekre szeretnék emlékezni, és hiába lapozom fel a szóróanyagokat, nem találom, vagy ha igen, már más benyomást kelt, ahogy olvasom. Hiányzik, hogy a nap végén, vagy másnap, amikor feldolgozom a látottakat, hallottakat, valaki szóban összefoglalja nekem újra, hogy milyen megoldásaik szolgáltatásaik vannak. Itt is életbe lép az első benyomás törvénye, miszerint azt csak egyszer gyakorolni. Amikor az üzleti kémia bekapcsol, az adott személy, akivel beszéltünk több területen is nyomot hagy bennünk, társítunk hozzá egy érzést – szimpatikus, szívesen üzletelnénk vele. Másik esetben, pedig kevésbé… A lényeg, amiért ezt leírtam az az, hogy amikor összegezzük a látottakat, és a videón visszanézzük az ismerős arcot, ugyanaz az érzés előjön belőlünk – szimpatikus, szeretnék vele üzletelni. Mindannyian szeretnénk az a személy lenni, akiről ezt gondolják – szeretnék vele üzletelni.

Erre dolgoztuk ki a videóslap és a szórólap kombinációját.

Mi az a videóslap és hogy működik?

A videóslap segítségével személyesen közölhet üzenetet, termék/szolgáltatás bemutatót.

Előre rögzített videófelvétel linkjét tartalmazza a videóslap, amit beolvasva a képernyőnkön látjuk és halljuk a rövid összefoglalót – ezt kombináljuk a szórólappal, hogy így tegyük még sikeresebbé az üzletelést.

Kiváló ügyfélszerző lehetőség!

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha kérdése van, vagy szeretne ajánlatot kérni az Üzenetküldő felületünkön keresztül, vagy küldjön e-mailt (info@bygn.hu), vagy hívjon.

Egyeztetjük a részleteket a videó feltöltésének helyéről, a grafikáról, a szóróanyagról . Ha emellett más reklámeszközre is szüksége van, azt is kérheti (névjegykártya, molinó, mappa, rollup) tőlünk, akkor készítünk egy kedvezményes csomagajánlatot.

Tegyük személyesebbé a világot! Tegyük személyesebbé az üzletelést!