Posted on

Videóslap, ahol a személyes és a virtuális tér találkozik – Vállalatoknak

Az elmúlt időszakban a Covid járvány megnehezítette a mindennapokat, a személyes találkozásokat. Volt, amikor nem lehetett, és volt, amikor vonakodtunk nagyobb tömegbe menni, egyszerre több emberrel találkozni.

A munkahelyi kultúrát is erősen befolyásolta ez az időszak. A munkavállalók nagy része otthoni munkavégzésre kényszerült, és sokuk, ha minden visszaáll a „normális” kerékvágásba, sem szeretne mindennap bejárni a munkahelyre. Így a hibrid munkavégzés a preferált, ami érthető is, hiszen az utazás napi szinten rengeteg időt és energiát vesz el, másfelől a heti 1-3 napban lehet találkozni a kollégákkal, a munkahelyi szociális életet kiélvezni (pl kávészünetek, közös ebéd).

Így ez a vezetők, belső marketingesek feladatait is megnehezíti, nehezebbé vált személyes kötődés kialakítása a cégen belül. Ebben segít a videóslap.

Mi az a videóslap?

A videóslap a képeslap, üdvözlőlap egy továbbfejlesztett változata, a 21. Századra szabva, azzal a céllal, hogy személyesebbé tegyük a kommunikációt.

Hogyan segíti a videóslap a kommunikációt?

Egy előre rögzített videót linkjét tartalmazza a videóslap, melyet ha beolvas a munkavállaló, megnézheti a videót, amivel személyessé válik az üzenetküldés, hiszen kép és hang is társul hozzá.Olyan, mintha direkt velünk beszélne. Felülettől függően akár írásos válaszra, kommentre is lehetőség van.

Milyen üzenetet közölhetünk a videóslappal?

Olyan üzeneteket, adatokat,  melyek egyéként is publikusan elérhetők a cégről. Lehet egy üdvözlő üzenet az újjonnan érkező kollégáknak a new-comer csomagban. A hölgyeknek nőnapi köszöntés, hiszen mindenkit egyszerre az irodában köszönteni nehéz. Ugyanakkor lehet meghívás a céges rendezvényekre. Vagy az év elején rögzített születésnapi köszöntő, amit a munkavállalóknak figyelmesség jeléül kiküldenek a születésnapjuk előtt.

Kapcsolatfelvétel a megrendeléshez

Vegye fel velünk a kapcsolatot az Üzenetküldő felületünkön keresztül, vagy küldjön e-mailt, vagy hívjon.

Egyeztetjük a részleteket a videó feltöltésének helyéről, a grafikáról, melyet céges arculatára szabva kérhet. Ha emellett más reklámeszközre is szüksége van, azt is kérheti (néjegykártya, szórólap, rollup), akkor készítünk egy kedvezményes csomagajánlatot.

Tegyük személyesebbé a világot!