Újraszalvéta

1 800 Ft

Az újraszalvéta, vagy textil szalvéta napjainkban egyre nagyobb teret kapó szendvics csomagoló. De miért is olyan népszerű? Környezetbarát, zero waste, és mosható csomagoló, így sokszor használható.  Élelmiszer tárolására alkalmas PUL anyaggal, mely a benne tárolt ételre káros anyagot nem bocsát ki.

Terítse ki a szalvétát, tegye bele a szendvicset, majd a két szemközti oldalát hajtsa be, a tépőzárral zárja össze, majd a másik két oldalával is ismételje meg. A hosszú tépőzárnak köszönhetően kisebb és nagyobb szendvicset, pék sütit is egyaránt csomagolhatunk bele.

Mintás színének köszönhetően feldobja az étkezés hangulatát! 🙂

Tisztítása is nagyon egyszerű! Mivel a belső réteg vízhatlan, jól szellőző, így elég egy nedves kendővel letörölni este, reggelig megszárad és újra lehet csomagolni bele, mosógépben (40 fokon) kimosni elég ritkábban.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

További információk

Újraszalvéta Minta

Baglyos, Háromszög mintás, Levendulás, Mexikói Halálfejes, Szamócás, Szerelmes cicák, Szerelmes teknőcök, Unikornis, Versenyautók, Vidám cicák, Virágos Rét

Méret

30*30 cm

Anyag

Egy réteg pamutvászon, és egy réteg PUL-anyag (10/2011/EK rendeletnek megfelelő, élelmiszer tárolására alkalmas), tépőzár

Mosás

60 fokon mosható. Öblítő használatát kerüljük.
Szárítógépben szárítani, és vasalni nem szabad.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Újraszalvéta” értékelése elsőként